Om mig

Hej!

Jag heter Klara och här delar jag med mig av mina äventyr och upplevelser, mest i Danmark. Jag bor utanför Köpenhamn sedan snart tio år tillbaka och har styrt om min ständiga reselängtan till att fylla livet här och nu med så mycket minnesvärda stunder som möjligt. Jag drivs av en enorm nyfikenhet och upptäckarlust och hoppas kunna sprida lite av det vidare till dig.

Det blir en del outdoors, aktiviteter som kitesurf, mountainbike och SUP och en hel hög med reflektioner om livet i allmänhet och ibland om det specifikt danska. I januari 2021 köpte vi en VW California 2021 så att vi kan maxa ut på spontana småäventyr och naturnära upplevelser och den kommer du nog se en del av här i bloggen. ‘Vi’ är för övrigt min man, ‘dansken’, som jag träffade på en båt i den filippinska skärgården för över 10 år sen, och våra två långhåriga killar på 4 och 7.

Jag har hattat runt i världen sedan barnsben och fullkomligt älskar det gränslöst spännande i att byta plats, upptäcka världen och att prova nytt. Jag har absolut inte slutat resa men jag har valt att hitta en del av spänningen i mer tillgängliga former som att utforska varenda hörn av vackra Danmark, en ny sport (senast MTB), en ny hobby (går alltid minst en kurs) eller som nu senast, en äventyrsbil.

Jag har precis fyllt 40 och har en oantastlig ambition om att fortsätta upptäcka och lära nytt tills den dagen jag faller om och dör om, vad ska vi säga, 60 år?

Jag är så glad att du är här och hoppas att jag kan inspirera till en Danmarksresa eller ett litet vardagsäventyr.

Vi hörs!

/Klara

Skriv till mig på: klara.halkjaer@gmail.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top 3 Stories